Logo

Erhverv

Inden for erhvervsmaling udfører vi mange forskellige opgavetyper, som f.eks. nybyggeri og renoveringsopgaver indvendig såvel som udvendig for erhverv og industri.

Hos Glud Malerfirma er vi vant til at arbejde sammen med mange typer af erhvervsdrivende. Vi har løst opgaver for for erhvervsvirksomheder, mindre butikker og kontorer. Gennem årene har vi opbygget en stor ekspertise i at samarbejde med professionelle byggevirksomheer og rådgivere omkring renovering, ombygning og vedligeholdelse. Vi er altid klar til at indgå i samarbejde med projektets øvrige håndværkere, designere og rådgivere, så vi sikrer at kunden altid får det optimale forløb og slutresultat.

Epoxy-gulv til virksomheden

Med et epoxy-gulv får du et nemt gulv. Nemt at rengøre og vedligeholde og samtidigt meget slidstærkt. Epoxy er et meget alsidigt materiale, der f.eks. benyttes til støvbinding, fugtspærre, farvemarkering eller blot dekorativt. 


Ved at blande epoxy med kvarts opnåes en meget skridsikker og stærk overflade til f.eks. vådrum. Den type epoxy som Glud Malerfirma anvender, er miljøvenlig og kan pålægges, mens der arbejdes i tilstødende lokaler.


Brandhæmmende maling

Vore 3 dygtige malersvende Lars, Preben og Johnny er certificeret til at male med flere typer af brandhæmmende maling. Inden for de sidste 5 år er der kommet nye skærpede krav på området og vi er med det sidste kursus rustet til at kunne male med både den gamle og den nye type af brandhæmmende maling. Denne type maling kan enten pensles, rulles eller sprøjtes på og Glud Malerfirma har selv investeret i udstyret.

 

Vores erfaring er din sikkerhed

Mange års erfaring og en konstant udvikling i virksomheden er vore kunders sikkerhed for at deres opgaver altid bliver løst til tiden, med et klart fokus på kvalitet og med den rette rådgivning igennem hele processen. Vi er vant til at arbejde med mange typer af erhverv, hvilket gør os omstillingsparate og vi tilpasser os arbejdspladsen vi arbejder på.

 


Glud Malerfirma har renoveret den smukke gamle facade på bygningen hvor den anerkendte restaurant Tortilla Flats ligger

Glud Malerfirma har stået for malerarbejdet på den
smukke bygning ved det tidligere Thema Vinduer.