Logo

Indeklima & Miljø

Glud Malerfirma har haft fokus på dette vigtige område i en årrække, og vores malermestre er uddannet og opdateret inden for de nyeste malertyper og deres særlige egenskaber.

Dit helbred forbedres af malingens særlige egenskaber

Maling, der renser luften eller isolerer mod stråling fra mobiltelefoner og sendemaster – er en af de mange nye egenskaber som nanoteknologi har tilført de nye malingtyper. Når malingen er tilsat fotokatalysator, omdannes luften til uskadelig vanddamp og CO2. Denne proces går i gang, blot der er lidt dagslys eller kunstigt lys i rummet.

En anden ny egenskab i nogle af de nye miljøaktive malinger er aktiv og langtidsvirkende beskyttelse mod mug og skimmel – hvilket sikrer boligens beboere mod sundhedsskadelig skimmelsvamp. Vores samarbejdspartner Rockidan producerer maling som giver ydervægge en så kraftig isolerende effekt, at du undgår kolde ydervægge og rummet opvarmes op til 75% hurtigere, samtidigt med at denne specielle maling forebygger skimmel.

Gennemgå boligen sammen med malermesteren

Det er vigtigt at få identificeret de specifikke gener, symptomer og dårlige virkninger i de berørte rum – og derefter vælge den mest effektive miljøaktive malerløsning. Vi kommer gerne ud til dig for en uforpligtende gennemgang af din bolig, hvor vi vil lokalisere eventuelle problemområder.


Flügger Farver er vores hovedleverandør...

Hos Flügger får vi en professionel rådgivning af Flüggers konsulenter, der består af veluddannede fagfolk som tester og afprøver produkterne og udvikler behandlingsforslag. De har god praktisk erfaring med malerfaget.
Flügger koncernen er miljø certificeret efter den internationale standard ISO 14001. Det betyder, at vi begrænser udledning af alt, der kan belaste miljøet. Danmarks bedste maling har miljøcertificeringen EU-blomsten. I Flügger har vi fokus på miljø, og vi ønsker at skabe enbæredygtig fremtid med nye opfindelser, materialer og processer.

Som privat er du måske også intereseret i:

Vores ydelser

Håndværkerfradrag

 

 

 

  Vi er miljøcertificeret med EU-blomsten