Logo

Offentlig

Uanset om man er ansat, patient eller elev på en offentlig institution så ved vi af erfaring hvor stor betydning behagelige og dejlige fysiske omgivelser har for den daglige trivsel. Gode farver er samtidig også med til at markere afdelinger og grupperinger.

Vi er vant til at udføre malerarbejde på offentlige institutioner uden at forstyrre den daglige drift. Vi går til opgaven med en erfaring og fleksibilitet så man som offentlig institution altid får det bedste resultat og en gnidningsfri proces. Vi tilpasser vores arbejdsmiljø og vi er gode til at sikre den nødvendige diskretion og tryghed. Dermed skal vore kunder ikke bruge tid på at finde ny maler, der skal sættes ind i stedets arbejdsgange og rutiner, hver gang de har en ny maleropgave. Det sparer ressourcer både på det praktiske og administrative plan – ressourcer, der i stedet kan bruges på det der tæller for jeres brugere.

Kirker

Den Danske kulturarv skal vi værne om. Rundt omkring i Danmark ser vi de smukke kirker. Glud Malerfirma kan med stolthed fortælle at vi har renoveret Glud Kirke, Nebsager Kirke, Klejs Kirke.

Skoler & institutioner

Et pænt og miljøvenligt indeklima er alfa og omega for at vore børn trives på bedst mulig vis på vore skoler og institutioner. Glud Malerfirma har stået for den indvendige renovering af Skjoldskolen i Horsens samt børnehaven Skovtrolden i Bjerre.