Logo

Om Glud Malerfirma

Glud Malerfirma blev stiftet i 1962. Malerfirmaet drives i dag af Malermester Johnny V. Kvist, som overtog firmaet i 1993 efter Orla Kvist.

Vore kunder er både private, erhverv og offentlige virksomheder. Vores opgaver spænder fra små maler- og tapetseringsopgaver til større malerentrepriser, forsikringsskader ved brand og vand mv. hvor vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi følger løbende med i udviklingen i vores fag og holder os ajour med de nyeste teknikker. Vi vejleder professionelt fra starten om almindelige og specielle maleropgaver. Derfor kan du roligt vælge Glud Malerfirma og benytte dig af vores faglige kompetencer.

Kundens garanti

Glud Malerfirma er medlem af Danske Malermestre. Det forpligter at yde kvalitet. Danske Malermestre er omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde. Som medarbejder hos Glud Malerfirma giver det en tryghed og en god ballast at være omfattet af Danske Malermestres overenskomst, hvilket også afspejler sig i at vi har medarbejdere som har arbejdet hos os i mange år. Vore malere har hver deres individuelle kompetencer og hver medarbejder sætter en ære i at yde vore kunder et tilfredsstillende stykke arbejde.

Protega certificeret

Vi kan udføre malerarbejder med flere typer brandhæmmende maling. Vore 3 dygtige malersvende Lars, Preben og Johnny er certificeret til at male med flere typer af brandhæmmende maling. Inden for de sidste 5 år er der kommet nye skærpede krav på området og vi er med det sidste kursus rustet til at kunne male med både den gamle og den nye type af brandhæmmende maling. Denne type maling kan enten pensles eller rulles på og Glud Malerfirma har selv investeret i udstyret.

Se mere på www.protega.se

   

 

 

 

 

 

 

Leverandører med garanti for professionel rådgivning

 

Flügger Farver

Hos Flügger får vi en professionel rådgivning af Flüggers konsulenter, der består af veluddannede fagfolk som tester og afprøver produkterne og udvikler behandlingsforslag. De har god praktisk erfaring med malerfaget.

Flügger koncernen er miljø certificeret efter den internationale standard ISO 14001. Det betyder, at vi begrænser udledning af alt, der kan belaste miljøet. Danmarks bedste maling har miljøcertificeringen EU-blomsten. I Flügger har vi fokus på miljø, og vi ønsker at skabe enbæredygtig fremtid med nye opfindelser, materialer og processer.

Rockidan

har leveret flere forskellige specialmalinger til os.  Rockidans tekniske konsulenter har et indgående kendskab til løsning af helt specielle. www.rockidan.dk

Midtjysk Farvecenter Horsens

Her finder vi et engageret team som samarbejder med Europas næststørste producent af maling – Sigma Kalon – og de har altid adgang til de seneste nyheder og forbedringer inden for malerprodukter, som svarer til tidens tendenser og kundernes forventninger til høj kvalitet.